Dobozos felépítmény

8

Billencs

9

hűtő felépítmény

Kínálatunkban szerepel 0..+5 °C-ra hűthető termosz, valamint -20 °C-ra hűthető zárt fagyasztó felépítmények tervezése és gyártása. A hűtő felépítmények tető-és oldalfalai szendvics szerkezetűek.

A szigetelést a hagyományos poliuretán hab helyett extrudált polisztirol biztosítja, RTM keménységben. Ennek szilárdsága és hőszigetelő képessége lényegesen kedvezőbb. Az oldalfal valamint tetőpanelek üvegszálas poliészter lemez borításúak (ÜPE).

A padló öntött műanyag bevonattal van ellátva, az ajtószerelvények rozsdamentes alkatrészekből készülnek. A hűtőfelépítmény a vonatkozó egészségi követelményeknek megfelelően tisztítható és fertőtleníthető. A felépítmény igény esetén a kívánt hőfoknak megfelelő teljesítményű hűtőberendezéssel szerelhető, mely járműmotorról hajtott, vagy önjáró motoros kompresszorral szerelt és opcióként elektromos hálózati feszültségről is működtethető. A feléptmények opcióként a felépítmény 900 mm széles oldalajtóval valamint mennyezeti húskampók fogadására alkalmas sinnel is szerelhetők.

Referencia képek

MERCEDES – IVECO – CITROEN – FIAT – PEGUEOT –  Hűtő felépítmények