Hűtő felépítmény

8

Autómentő

9

BILLENCS

Billenőplatós felépítményeink hátra vagy 3 irányban billenthetőek. A jármű teherbírásától függően a hidraulikarendszer a jármű akkumulátoráról elektrohidraulikus tápegységgel, vagy a járműmotorról a segédhajtáson keresztül működtetett.

A billenőplató oldalfala a szállított anyagnak megfelelően húzott eloxált alumíniumprofilból illetve felületkezelt acélból készül. A padló anyaga igény szerint nagy kopásállóságú rétegelt keményfalemez padló, vagy acéllemez padló. Speciális kivitelben építünk többek között gabonaszállító billenőplató felépítményeket is, melyeket kívánságra oldalfal magasítókkal is felszerelünk. Az ily módon készített felépítmény felszerelhető kézi működtetésű, vagy automatikusan működtetett tekerőponyva rendszerrel. Az ajtók nyitása történhet kézzel, pneumatikusan, illetve hidraulikahenger segítségével.

Kínálatunkban szerepelnek továbbá daruval szerelt billenőplatós felépítmények, melyek kompakt kivitelüknek köszönhetően alkalmasak több építőipari feladat együttes elvégzésére is.